Kläder till greyhounds

Greyhounds har väldigt lite päls vilket gör att de är mycket dåligt anpassade för det svenska klimatet. Många av dessa hundar är otroligt frusna under vintern och riskerar att få köldskador om du inte tar hand om dem på ett bra sätt. 2808362739_257167c585_bDen lilla päls de har värmer dem knappt alls och därför är det viktigt att du ser till att de är påklädda om de ska vistas utomhus längre tider. När det kommer till att klä på Greyhounds så handlar detta främst om att det är praktiskt och inte om att man som hundägare vill dalta med hunden. Det är viktigt att komma ihåg. Om du inte klär på din Greyhound under vintern så är du en oansvarig hundägare och det leder till att hunden lider.

Du behöver även klä på din hund när det regnar för att den ska klara av att behålla temperaturen i kroppen. En hund som är kall riskerar att skada sig lättare liksom människor, och varma leder är leder som mår gott. Det finns ett mycket stort utbud av hundkläder idag som både är praktiskt och snyggt. Du kan välja att satsa på det som är enkelt att använda sig av och att ta på och av, eller det som passar din personliga stil eller hundens stil. Många tycker att det är mycket roligt med hundkläder och det är ett vanligt intresse att börja sy egna när man har Greyhounds.

På så sätt behöver man inte krångla med storlekarna utan kan enkelt skapa mönster som passar till den egna hunden. Då kan man vara säker på att man kommer att få hundkläder som alltid sitter perfekt samtidigt som de fungerar optimalt och ger det skydd som hunden behöver. Kom ihåg att du även kan vara tvungen att täcka tassar på din Greyhound under vintern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *