Hur fungerar betting?

När man vill betta på hundar vill man förmodligen även se matchen. Detta är inte bara en sport som man kan tjäna pengar på utan det är även otroligt spännande att titta på samt väldigt underhållande. Ta gärna med dina vänner och titta på hundkapplöpning tillsammans. Det kan bli en mycket minnesvärd dag där ni samtidigt har chansen att vinna mycket pengar. Varje hund får ett starting price, vilket kan jämföras med odds då det fungerar på samma sätt. Det man baserar oddsen på är eventuella handikapp, om hunden bär på extra vikt, vem som är ägare, vem som är tränare, ålder, längd, underlag på banan och mycket mer.

1024px-Greyhound_Racing_3_amkInnan dess att loppet startas kommer spelbolagen även att lägga in rörliga odds. De påverkas av till exempelvis hur många som har satsat på en hund och främst av spelarnas åsikter angående hundarna. Om många har satsat på en hund kommer oddsen för den hunden att sjunka. I regel är det inga enormt stora skillnader mellan de fasta och de rörliga oddsen. Spelare tenderar att satsa smart och enligt reglerna. Det vill säga, de allra flesta spelare satsar på den hund som har högst chans att vinna och därmed lägst odds.

Man ska dock komma ihåg att det som är så spännande med betting är att vad som helst kan hända och om du satsar ett högre odds, det vill säga en hund som inte är spådd att vinna, kan du vinna mycket mer om den faktiskt gör det. De tre spelalternativen som är absolut vanligast när man spelar på hundkapplöpning är att man satsar på vinnaren, på forecast vilket innebär att man tippar på ettan och tvåan, antingen i ordning eller utan inbördes ordning. Sist är Tricast och det gäller ettan, tvåan och trean. Antingen i ordning eller i vilken ordning som helst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *